Din experiența mea de până acum am identificat aceste 2 tipuri de legături cu impact major asupra vieții si destinului. Nu mă refer aici la aspecte energetice minore ci mă refer la acele aspecte energetice care pot influența destinul, viața noastră.
     Legăturile pe care le creăm în această viață se ancorează la încheietura mâinilor. Foarte puțini terapeuți știu că meridianele timpului trec chiar prin încheieturile mâinilor. Nu este întâmplător că ceasurile se poartă la incheietura mâinii. A purta ceas este un lucru care blochează energia să curgă corect, nu recomand nimănui să poarte ceas decât dacă e absolut neapărat și dacă o faceți, purtați ceasul pe mâna dreaptă, nu pe stânga cum îl poartă toată lumea. Motivul e simplu. Noi primim energie prin mâna stângă și dăm mai departe prin mâna dreaptă. Purtarea ceasului pe mâna stângă are ca efect imediat scăderea nivelului de energie ce intră în corp prin palme.
        Legat de legături, când asupra unei persoane se face o vrajă, acea vrajă se va lega de încheieturi. Să vedem în ce mod. Dacă legăturile sunt făcute de un preot, acestea vor fi simțite la nivelul încheieturii de la mâna dreaptă. Dacă legăturile sunt făcute de o vrăjitoare, femeie, acestea pot fi simțite la nivelul încheieturii de la mâna stângă.
  Legăturile din viețile trecute se realizează la nivelul gleznelor de la picioare. Aici putem include și blestemele moștenite pe linia energetică a familiei.
  Dacă blestemul, legătura, are conexiune cu o persoană de sex masculin (tată, bunic, străbunic) , legătura se va identifica la glezna piciorului drept.
  Dacă blestemul, legătura, are conexiune cu o persoană de sex feminin (mamă, bunică, străbunică), legătura se va identifica la glezna piciorului stâng.
  În ce sens și cum ne afectează aceste legături ? Aceste legături ne pot influența într-un mod ”negativ” destinul personal. Adică poate încetini evoluția într-o măsură destul de mare încât să fie semnificativă. Cele mai  multe persoane nu sunt conștiente de aceste legături și abia când intră în contact cu terapeuți energetici, află de acestea.  Ele pot fi responsabile de bolile cronice care afectează o persoană, pot fi răspunzătoare de ghinion în dragoste, pot fi responsabile de starea noastră generală de bine sau pot cauza acele accidente mortale de care toată lumea se întreabă cum sunt posibile.
  Nu am să dau prea multe informații în această carte despre cum se poate scăpa de aceste legături, dar pot să vă zic că primul pas în eliminarea lor, e să fim conștienți de ele. Odată conștientizate aceste legături, primim și pârghiile să le curățăm. Putem conștientiza existența lor făcând un exercițiu de introspecție sau analizând anatomia noastră. Observați și vedeți dacă ați avut accidentări ale mâini sau picioarelor (în zona gleznelor sau a încheieturilor) și dacă ați avut, încercați să relaționați acele accidente la o anumită parte (stânga sau dreapta) și la anumite persoane care au fost implicate.