Cum ar fi dacă lumea a fost gândită ca o închisoare/școală pentru suflete, iar odată prins în această ciclicitate e tot mai greu să ieși din ea. Probabil că adevărule undeva la mijloc. Stăm și ne întrebăm de ce entitățile divine/pozitive nu comunică în mod direct cu noi? Să fie oare pentru că le este interzis? Și că dacă ar face altfel și-ar pierde statutul și ar reveni înapoi în această școală pentru reeducare?
  Putem spune că există un ”rai”, un ”Olimp” în care zei conducători ai lumii stau, oarecum neatinși de tot ce se întâmplă pe acest Pământ. Conform legendelor Olimpului, acești zei conducători, își măsurau puterea prin numărul de supuși care l-i se rugau și îi adorau. Putem afirma că lucrurile nu s-au schimbat și că locul zeilor a fost luat de sfinți. Putem să ne gândim la sfinți în același fel cum ne gândeam la zei acum cateva mii de ani. Cineva acolo ”sus” la care ne rugăm în speranța unui ajutor. Nu zic că nu funcționează sau că e greșit, încerc doar să pun niște întrebări care momentan zac fără răspuns. Zeii au dispărut când oamenii au încetat să își mai îndrepte rugăciunile către ei, oarecum puterea lor era dată tot de oameni. Cred în acest sens că da zeii și entitățile cărora ne rugăm se hrănesc cu energia noastră și oarecum, parte din această energie este returnată prin forma unui ajutor focalizat. Locul zeilor a fost luat de cei 12 apostoli și bineînțeles Iisus, precum și de celelalte divinități din alte religii. În acest context e bine de știut care e rolul acestor ”zei” și modul lor interacțiune cu ființa umană.
  Dacă ne amintim serialul Star Trek, prima lege a federației era urmatoarea:
” In the fictional universe of Star Trek, the Prime Directive (also known as Starfleet General Order 1, General Order 1, and the "non-interference directive") is a guiding principle of Starfleet, prohibiting its members from interfering with the internal and natural development of alien civilizations.”
  Adică membrilor echipajului l-i se interzicea orice interacțiune sau interferență cu civilizațiile extraterestre. Dacă extrapolăm această regulă în contextul nostru, cel mai probabil este că acestor entități guvernatoare, l-i se permite să iși manifeste ”domnia” cu condiția să nu intervină în mod direct în evoluția omului.  
  Deasemenea cred că acești îngeri pot poseda un trup uman (la fel cum demonii posedează un trup). Foarte multe din actele de creație au loc prin astfel de manifestări/posedări.
  Există în continuare multe întrebări la care putem doar intui răspunsul dar nu ar trebui să ne dăm bătuți.
  Este posibilă o astfel de realitate? Aș zice că da. Cred că regulile există pentru toată ”lumea” nu doar pentru noi și că cei care le încalcă vor plăti consecințele sau ceea ce se întâmplă e o reglare karmică.

  Comunicarea cu entitățile de lumină este posibilă doar că nu în limbajul în care credem.
  La nastere această legătură este făcută în mod natural dar ea se subțiază pe măsură ce înaintăm în vârstă și devenim mai umani. Legătura cu entitățile se dizolvă pe măsură ce mintea noastră preia controlul asupra corpului crezând că ea ne reprezintă întru totul.
  Oarecum fiecare ne-am închis la un moment dat ca un mijloc de protecție la atacurile din exterior și cred că în acel moment am închis și puntea de legătură firavă care ne mai lega de lumea cealaltă. Din acel moment încolo omul a avut nevoie de intermediari pentru a comunica cu cei cu care comunica poate în mod normal. Așa cred că au ajuns preoții să înlocuiască această legătură și să îl țină pe om oarecum prizonier al propriilor frici.
               Mai cred că legătura poate fi refăcută și că primim informații în mod constant la nivel subconștient. Cele mai multe informații vin sub formă abstractă, geometrie, simboluri.  Cred că limbajul pe care îl folosim este unul primitiv și cantitatea de informații care o putem asimila prin cuvinte e foarte limitată. Ca să înțelegeți, toată informația din această carte ar putea fi transmisă condensat în câteva secvențe informaționale codificate. Problema e că mintea de acum nu poate încă să acceseze astfel de codificări de informații și lucrează tot cu biți de informație. E ca și cum am fi la începuturile internetului când viteza era foarte mică de ordinului kilobitilor, iar acum gestionăm ușor viteze de ordinul mega sau gigabiților. E o diferență enormă, și cam același lucru e și cu mintea noastră, nu e antrenată și nu e învățată să lucreze altfel.
  Accesul la autostrada energetică se face deobicei în meditații sau stări de conștiință modificate. În acele momente ne conectăm la cantități uriașe de energie și reușim să aducem o parte din ele cu noi.

”Începe călătoria către lumina din tine pentru a începe aventura vieții tale.”