Lumea pășește pe un drum pe care nu a mai mers demult. Este la un moment de răscruce și e momentul să își asume responsabilități pe care nu a vrut să și le asume până acum. Urmează o perioadă de agitație interioară pentru fiecare, perioadă în care vom scoate din străfundurile noastre experiența acumulată și o vom pune la lucru.
               Agresivitatea stă la baza relațiilor umane din ultimii 2-3000 mii de ani. Lupta sub diferite forme continuă și în zilele noastre. Ne aflăm într-un punct în care nu mai putem da înapoi. Ultimele secole de lupte au sădit în conștiința umană foarte multă agresivitate. Să ne gândim puțin la inchiziție și la războaiele purtate în numele religiei. Să ne gândim apoi la ultimele 2 războaie mondiale. A fost un nivel foarte ridicat de agresivitate conștientă care a afectat întreaga omenire. Ce s-a întâmplat după cele 2 războaie mondiale, a fost că omenirea a decis că nu mai vrea un astfel de viitor, omenirea a decis să renunțe pe cât posibil la violența fizică. Ce s-a întâmplat cu adevarat însă a fost că a rămas foarte multă agresivitate neprocesată. Până acum omenirea se învârtea într-un cerc vicios al violenței dar acum agresivitatea este procesată la nivel de masă prin diferite activități, sportive cel mai adesea. Însă cea mai mare parte a agresivității din ultimele 2000 de ani a rămas neprocesată, astfel că ea a pătruns în subconștientul colectiv al omenirii. Ceea ce puțini știu, e că la acest stadiu, agresivitatea atrage lupte la nivelele profunde ale ființei umane, mai bine zis în planurile  energetice. Este vorba de un război paranormal, un război mut. La fel cum o persoană agresivă conștient, își atrage un destin violent fizic, la fel se întâmplă cu agresivitatea subconștientă. Ea atrage lupte la nivelele subtile.
               Practic suntem martorii celui de-al treilea război mondial, doar că acesta e în plan energetic. Acest capitol al agresivității stă la baza întregii energetici globale și este trist, pentru că ar fi trebuit să trecem de mult la nivelul următor. Am să dau câteva exemple și am să încerc să aduc puțină lumină.

Agresivitatea conștientă și agresivitatea subconștientă

Acest nivel de agresivitate (conștientă) este cunoscut de toată lumea. Nu am să insist foarte mult pentru că nu e subiectul acestei cărți. Suntem martorii unor agresivități din mai multe părți, în mod constant. Agresivitate poate reprezenta și încercarea cuiva de a ne constrânge să acționăm împotriva voinței noastre. O reclamă poate consitui un model de agresivitate. Dar ca să revenim la agresivitatea subconștientă pe care mulți nu o cunoaștem, să luăm ca exemplu un copil care este martorul unei agresivități în familie. Să zicem că la vârsta de 8-9 ani este martorul unei agresivități din partea tatălui asupra mamei. Ce se întâmplă în continuare? Copilul de cele mai multe ori nu va procesa acea agresivitate și o va ascunde în subconștient.
               Ca și o mică paranteză, la noi încă nu este înțeles conceptul de psiholog și rolul acestuia, deci cel mai probabil copilul nu va fi consiliat și nu va ști ce să facă cu acea agresivitate. Acea agresivitate subconștientă se va depozita într-un dulap, din mintea copilului. Astfel acel copil se va relaționa la agresivitatea viitoare în același mod, va ascunde într-un dulap sau sertar din mintea lui toate clipele, secvențele de agresivitate.
               Nivelul de agresivitate la care suntem supuși este tot mai mare pe zi ce trece. Dacă este să ne gândim că ceilalți sunt oglinda noastră, atunci putem zice că toată agresivitatea la care suntem martori este propria noastră agresivitate.
               Legat de războiul paranormal, sau mai bine zis războiul din lumile invizibile ce pot să vă zic e că acest război are loc tocmai pentru a ne face conștienți de agresivitatea din noi și de nevoia de a ne purifica de această agresivitate care ne urmărește de secole, sau poate chiar milenii intregi. Foarte mulți pot zice despre ei înșiși că nu sunt persoane agresive și că nu au atitudine agresivă sau că nu manifestă un comportament agresiv. Dar foarte puțini sunt conștienți de agresivitatea de la nivelul subconștient. Ce se întamplă cu aceasta? de unde provine această agresivitate? și cum putem să o eliminăm, sunt principalele întrebări pe care aș vrea sa le discut.
               Cea mai mare parte a agresivității provine din familie. În perioada de creștere foarte mulți dintre noi au fost martorii diferitelor violențe familiale, certuri, conflicte între părinți, divorțuri, sau chiar bătăi. Ce se întamplă în continuare cu un suflet întrupat, este că acesta tinde să ignore aceste manifestări din viața sa, la care a fost martor și le transferă în subconștient. Cei mai mulți dintre noi nu ne gândim aproape deloc la trecutul nostru "negru", întunecat, care ne-a marcat profund și cu atât mai mult nu ne gândim la momentele de violență și agresivitate la care am fost martori în trecut. Astfel că un prim pas în eliminarea agresivității din viața noastră ar fi să eliminăm agresivitatea din subconștientul nostru.
               Aș vrea să vă propun o ”meditație” legată de mucenici și toți cei care au suferit în numele credinței. Aș include aici și pe Iisus din motive evidente. O persoană care e lipsită de agresivitate este o persoană la care dacă te uiți (oricine ai fi tu) nu poți să îi faci rău. E ca și cum te-ai uita la un copil, oricâtă răutate ai avea în tine nu poți să faci rău acelei persoane. Să revenim acum la discuția noastră. Părerea mea e că apostolii și toți cei care au suferit în numele credinței erau persoane pline de agresivitate subconștientă. Putem zice că lor l-i s-a răspuns pe măsura agresivității subconștiente. Nu zic că erau persoane rele, agresive, zic doar că e posibil ca în spatele suferinței lor să fie de fapt o agresivitate subconștientă acumulată. Aș vrea prin această meditație să conștientizez puțin opinia publică legat de importanța acestui aspect și cât de multe putem rezolva prin eliminarea agresivității de la nivel subconștient.

Eliminarea agresivității subconștiente

Sunt 2 tehnici, exerciții, pe care le recomand fiecăruia dintre voi și pot să garantez eficacitatea lor, pentru că eu însumi am reușit să "scap" de un trecut plin de lupte in planurile subtile, energetice, în mai puțin de 2 săptămâni.
               Prima tehnică este și foarte simplă dar este și cea mai eficientă. Pe o coală albă de hârtie, se scriu următoarele 2 cuvinte: "Sunt Furios" sau "Sunt Furioasă", doar aceste 2 cuvinte, preț de trei pagini față/verso.

Dupe ce ați terminat de scris, foile se ard. În momentele când hârtia arde, recitați mental următoarele:
”Așa cum arde această hârtie, să se curețe toată agresivitatea de pe mine”

Este foarte important să lăsați sentimentele din trecut de agresivitate și violență la care ați fost martori să iasă afară și să se proceseze la nivel conștient. Astfel aveți șansa să eliberați conștient și controlat o cantitate mare de agresivitate care vă poate salva de foarte multe neplaceri. Acest proces se repetă de 3 ori timp de 3 săptămâni. (3 ori /săptămână).
               Cea de-a doua tehnică este la fel de eficientă dar presupune folosirea vizualizării:
               În stare de meditație/relaxare se acoperă nara stângă și se inspiră aer pe nara dreaptă, se inspiră aer, se vizualizează energia care trece pe la baza coloanei.
               Se acoperă nara dreapta și se expiră prin nara stângă aerul împreună cu toată agresivitatea, vizualizată printr-un nor de energie roșie.
               Se inspiră pe nara stângă cu nara dreaptă acoperită, se vizualizează energia care trece pe la baza coloanei.
               Se acoperă nara stângă și se expiră pe nara dreaptă aerul împreuna cu toate atasamentele vizualizate printr-un nor de energie albastră.
               Se inspiră pe ambele nări și se coboară energia prin canalul central iar la expirație se golesc prin canalul central toate celelalte defectele (intoleranta, inflexibilitate, ingustime mentala, faceti o lista cu toate problemele pe care vreți să le rezolvați).
               Din punct de vedere energetic, agresivitatea subconștientă se poate simți la nivelul obrajilor. Când să zicem stați lângă o persoană și simțiți că vă iau foc obrajii, înseamnă că acea persoană emană agresivitate.
    O mare parte din agresivitatea noastră vine din alimentația cu carne. Carnea conține foarte multă agresivitate. Nu degeaba se recomandă renunțarea la carne sau postirea câteva luni pe an. Este necesar să fim conștienți de aceste aspecte și să ne curățăm de agresivitatea din alimente.

    Jocurile pe calculator (mai ales cele online) sunt un generator imens de agresivitate. Chiar dacă nu ne dăm seama, dar a omorî pe cineva, chiar și într-un joc, într-o simulare, nu este permis. Recomandarea mea este să nu jucați astfel de jocuri care simulează moartea unei alte persoane (shootere, rpg, etc.) deoarece efectele pe plan energetic sunt foarte profunde.

Reflecție:

Vreau să cred că avem un viitor și acesta nu este unul de sclav, vreau să cred că fiecare se va trezi și va lua act de prezență în această întrupare. Oamenii au nevoie să fie mai mult decât niște marionete în jocul unor energii sau a unor entități energetice. Scopul ultim este de a afla adevărul despre cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm. De ce această nevoie? De unde această chemare? Aceasta are legătură cu minciuna în care trăim și care ne e servită de secole. Are legătură cu reîncarnarea și cu modul în care ne pierdem aminitirea a cine am fost cândva. Cred că de aici nevoia, omul are această nevoie encodată în memoria lui ancestrală.  Cred că atunci când murim, memoria noastră e transpusă în suflet și când ne naștem avem nevoie de a decoda acea memorie, amintire. Aceasta poate fi deblocată și accesată prin suflet, doar că mulți dintre noi au legătura cu sufletul închisă