Am să vă povestesc despre una din cele mai la îndemână tehnici de ”manipulare” a energiei. De-a lungul anilor am căutat metode cât mai directe și mai ușoare de a dirija energia.
             Eram într-o zi pe terasă, la o cafea cu o prietenă. La un moment dat îmi spune că o doare îngrozitor capul și că se gândește să plece. În acel moment am decis să îmi pun în aplicare tehnica la care lucram deja de câteva săptămâni. Am vizualizat un robinet care controlează energia cu care era alimentată durerea de cap. Am început să rotesc acel robinet, să îl închid mental, puțin câte puțin, până când am simțit că el este perfect închis. Totul a durat câteva secunde iar apoi am așteptat. În decursul a 3-5 minute prietena mea scăpase complet de durerea de cap și am continuat discuțiile începute inițial. Nu i-am spus nimic, pentru că nu vroiam să îmi asum creditele pentru această reușită. Simțeam totodată că aceasta era o oportunitate care m-i se ivește și ar trebui să profit de ea. Am început să aplic tehnica la diferite alte situații cu mult succes.
             Tehnica poate fi aplicată cu succes și în cazul în care sunteți victima unui atac energetic. Nu este nevoie să știți persoana sau entitatea care e în spatele atacului. Puteți vizualiza sursa de energie a atacului și vizualizați un robinet, al cărui rol e de a controla energia care este alocată acelui atac. Închideți mental robinetul iar în câteva minute atacul va înceta. Practic noi lăsăm fără energie acel atac.
             Ar mai fi de zis că energia karmică care a stat în spatele problemei/atacului nu este eliminată. Va fi nevoie să procesați energia ulterior,  dar veți câștiga puțin timp pentru a vă permite să procesați în totalitate această problemă. Un alt aspect al tehnicii este că după ce ați acționat robinetul, să nu vă mai gândiți la el. Îl mai puteți verifica peste câteva ore, dacă este închis și dacă e nevoie îl mai închideți puțin.